ABN AMRO digitaliseert. Weet jij hoe je dat slim aanpakt?

Om onszelf klaar te stomen voor de 21e eeuw, zijn we aan het grootste IT-project uit onze geschiedenis begonnen. Of het nu gaat om snelheid, transparantie of veiligheid er worden hoge eisen gesteld aan ons IT-landschap. IT wordt steeds meer core-business en is dus essentieel voor de bank: als de systemen tijdelijk niet werken dan kunnen onze klanten niets meer. Je werk als IT-er heeft een grote impact.

Bouw jij mee aan de bank van de toekomst?

We hebben grote ambities voor de toekomst. In 2020 willen we een volledig digitale bank zijn. Zo’n verandering gaat niet zonder slag of stoot. Het complexe, online banklandschap verandert namelijk in een rap tempo. De rol van IT wordt daarbij steeds belangrijker; het moet foutloos, sneller en efficiënter. Denk aan cloudoplossingen, Agile, Scrum of het steeds grotere belang van de veiligheid van onze bankdata. Bij IT anticipeer je op die veranderingen en werk je mee aan toekomstvaste oplossingen. Voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers.

Complexe vraagstukken vragen om slimme solutions

Of we nu slimme software-oplossingen bedenken of businessvraagstukken vertalen naar concrete designs; bij alles wat we doen, moeten we continu meegaan met de laatste technieken en mogelijkheden. Dat vraagt om creatief en innovatief denken, in een wereld die steeds kleiner en laagdrempeliger wordt. Wil jij hierin een rol spelen, meedenken en bijdragen, en zo onze systemen elke dag beter maken? We zoeken mensen met een eigenzinnige visie op ICT. Interesse? Kom kennismaken tijdens de IT Masters. Vertel ons ook jouw verhaal. We zijn benieuwd!

Capgemini is een van 's werelds grootste leveranciers van consulting-, technologie- outsourcing- en local professional services. Capgemini Group is met bijna 180.000 medewerkers actief in meer dan 40 landen. Wij helpen onze klanten met transformaties om hun resultaten en concurrentievermogen te verbeteren..

Samenwerking staat centraal bij onze manier van werken. Capgemini’s experts vormen samen met onze klanten een hecht team. Dit concept noemen we: Collaborative Business Experience. Het is een concept dat doorklinkt in elke interactie. Het is ook de manier waarop we hechte en effectieve relaties vormen. People matter, results count.

Bij onze klanten werk je aan projecten. Je kunt bijvoorbeeld in een scrumteam betrokken zijn als webontwikkelaar voor applicaties, zoals mobiel- en internetbankieren, als infrastructure engineer werken aan migratieprojecten, in de huid kruipen van een business analyst en onze klanten helpen bij de configuratie en implementatie van hun CRM-pakket. De meest voorkomende rollen zijn die van software engineer, infrastructure engineer, insights & data consultant, test consultant en business analist. Tijdens de IT Masters vertellen we je graag meer over de mogelijkheden.

 

Als je bij ons start leren we je in onze masterclasses alles wat je nodig hebt om zo snel mogelijk op een opdracht te starten. De ontwikkelingen in de markt gaan razendsnel dus ook na je start blijft de aandacht voor jouw groei en wordt er ruimschoots in jou geïnvesteerd. Met de Capgemini Academy in Nederland, de Capgemini University in Parijs en een persoonlijk ontwikkelplan komt jouw ontwikkeling in een stroomversnelling.

Ingenico ePayments is the online and mobile commerce division of Ingenico Group. We connect merchants and consumers, enabling businesses everywhere to go further beyond today’s boundaries and creating the future of global commerce. As industry leaders since 1994, our innovative spirit drives us forward across all channels. We are the trusted partner of over 65,000 small and large merchants who rely on us to make payments easy and secure for their customers. With advanced data analytics, fraud management solutions and cross-border commerce expertise, we help merchants optimize their business and grow into new markets around the world.

This is an exciting time to join us! We are a rapidly growing, international company, and we are looking for passionate and talented professionals to be a part of our journey. Our diverse team includes over 65 nationalities spread throughout offices worldwide. We strive to make a difference in the payments industry, accelerating global commerce with our advanced payment solutions. By joining Ingenico ePayments, you can leverage your talents and skills, to grow both yourself and our company.

DPA Holding is een beursgenoteerde detacheerder en richt zich op het vinden en bemiddelen van hoog opgeleide professionals in Nederland. DPA heeft 26 verschillende businessunits met elk een specialisatie in een vakgebied, waaronder IT. DPA IT werkt nauw samen met Quantilion en House of Data om naast de bemiddeling ook opdrachtgevers te kunnen adviseren in IT gerelateerde vraagstukken.  

Visie

Bij DPA IT staat ontwikkelen centraal. Wij worden blij van het ontwikkelen van data professionals op technische en persoonlijke vaardigheden zodat zij opdrachtgevers kunnen helpen om verder te groeien. We delen kennis met junior tot senior data professionals en die brengen het over naar onze klanten.

Onze professionals worden continu getraind waardoor hun loopbaan in een versnelling komt én zodat zij optimaal kunnen blijven presteren. Daarom zijn wij hét aanspreekpunt voor organisaties die data specialisten in huis willen halen.

De eerste stap binnen ons kantoor voelt voor elke data professional als een thuishaven waarin ieder mee mag kijken met de processen van onze inhouse bedrijven als Quantilion en House of Data. Wij hebben specialisten in huis die met alle passie hun kennis overbrengen en je de mogelijkheid bieden om jezelf te ontwikkelen tot een data specialist. Ben je klaar voor de real job? Dan helpen wij je aan een project bij een van onze klanten.

Strategie

Wij denken dat een data professional het beste presteert en het meeste plezier maakt als hij of zij zich in omgeving bevindt met personen die hem of haar inspireren. Daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om het Traineeship Data Science te volgen. In een jaar tijd zal je een nieuwe vriendengroep maken die allemaal dezelfde passie delen: Data Science.

Wil je ervaren wat wij in huis hebben? Kom ons dan bezoeken tijdens de IT Masters en neem deel aan onze breakout sessie!

ilionx is een ondernemende en klantgerichte ICT-dienstverlener die zichzelf als doel stelt organisaties succesvoller te maken door middel van vooruitstrevende ICT-oplossingen. Dit doen we met hooggekwalificeerde professionals, vanuit verschillende perspectieven en disciplines. Wij benaderen ons vakgebied, digitale transformatie, zowel vanuit een technisch als ook vanuit een bedrijfskundig en organisatorisch perspectief.  Deze brede kijk heeft ervoor gezorgd dat wij niet alleen de nieuwste technologische innovaties begrijpen en beheersen, maar ook ons blijven ontwikkelen op het organisatorische vlak. Deze combinatie vormt de basis van ons succes en hierdoor zijn wij in staat echt impact te maken binnen organisaties. Organisaties hebben vertrouwen in mensen die in hun vak uitblinken. Al onze medewerkers zijn vakmensen die een specialist willen zijn binnen hun eigen expertisegebied. Onze medewerkers maken het waar.

Waar wil jij naar toe? Ben jij net afgestudeerd en klaar voor de reis van je leven?

Pak dan deze kans en check in bij het Young Professional-programma van ilionx! Binnen het Young Professional-programma start je als trainee en ontwikkel je je tot een volwaardige professional. Gaandeweg vul je je rugzak met ervaring, kennis en certificaten aan de hand van een introductieweek, masterclasses, studiereis naar India, trainingen en klantopdrachten.

Wie is KPN?

We verbinden en helpen de samenleving met onze ICT-dienstverlening die innovatief en veilig is. KPN kent de Nederlandse samenleving als geen ander; we zijn vertrouwd met de cultuur en de wetgeving. ICT verbindt daarbij alles en iedereen en heeft daarmee een cruciale maatschappelijke rol gekregen. Wij zijn ons hiervan zeer bewust en nemen daarin onze verantwoordelijkheid.  Onze klanten vertrouwen blindelings op onze dienstverlening; nu en in de toekomst.  Zo verzorgt KPN bijvoorbeeld al jaren de techniek achter het 112-netwerk voor de hulpdiensten. Maar we bieden bijvoorbeeld ook veilige cloudoplossingen die het mogelijk maken om tijd- en plaats onafhankelijk te werken.  Het  Nieuwe Leven & Werken is een maatschappelijke trend die KPN uiteraard zelf als werkgever ook toepast.

We anticiperen op de snel veranderende wereld. We versterken onze organisatie, vereenvoudigen en vernieuwen onze ICT diensten en laten ons aandeel in de markt groeien.

Wie is KPN Consulting?

KPN Consulting is het ICT-adviesbedrijf van KPN. Als gids in de nieuwe wereld verbinden wij de mogelijkheden van ICT met de mensen, doelen en drijfveren van organisaties. Zodat zij vandaag én morgen succesvol zijn. Wij helpen bedrijven, instellingen en overheden het maximale uit ICT te halen. Zo functioneren zij soepel, veilig en zeker en kunnen ze blijven vernieuwen. Strategie en implementatie komen bij KPN Consulting op een mooie manier samen. Consultants met verschillende expertisegebieden werken nauw samen aan het bedenken en implementeren van innovatieve oplossingen bij klanten. Er wordt daarom veel geëxperimenteerd met nieuwe technologie, zoals LoRa, wearables, drones en 3D printers. Vanuit deze experimenten ontstaan vaak serieuze business oplossingen waar we onze klanten verder mee kunnen helpen. Wij zorgen dat organisaties klaar zijn voor de toekomst.

Maak het verschil als Trainee!

We zijn altijd op zoek naar talent dat met een frisse blik kijkt naar onze dienstverlening, nu en in de toekomst. Als trainee krijg je alle ruimte om jouw visie om te zetten in resultaten die het verschil maken voor onze klanten. Bij ons krijg je meteen veel verantwoordelijkheid waardoor je een vliegende start maakt.

Het Nederland van nu zoekt nu ICT'ers

Werken bij de Rijksoverheid betekent een bijdrage leveren aan een beter Nederland. Aan een rechtvaardige, ondernemende en duurzame samenleving. Een samenleving waarin iedereen zich veilig en vrij kan ontplooien. Wij jij die bijdrage leveren? Dan hebben wij je heel wat te bieden. Goede arbeidsvoorwaarden bijvoorbeeld. Maar belangrijker nog: een uitdagende werkplek. Met veel mogelijkheden je te ontwikkelen.

Het Nederland van de toekomst zoekt ICT’ers van nu. De Rijksoverheid is volop in ontwikkeling en is de laatste jaren kleiner, flexibeler, efficiënter en slagvaardiger geworden. Een compacte rijksdienst noemen we dat. Steeds meer overheidszaken zijn geautomatiseerd of gebeuren online. Dat moet gebruiksvriendelijk en uiteraard veilig. Als ICT’er bij de Rijksoverheid werk je aan uiteenlopende projecten. Van een wifi-verbinding op de snelweg tot het bestrijden van cybercrime. Werk waar 17 miljoen Nederlanders profijt van hebben.

Je kan binnen verschillende expertises aan de slag. Als software ontwikkelaar bij de Belastingdienst bijvoorbeeld, waar je werkt aan de aangifte-app, of als programmamanager bij Rijkswaterstaat waar je werkt aan een communicatiesysteem tussen weg en de zelfrijdende auto. Of wat dacht je van architect bij Logius waarbij je werkt aan DigiD. Of bij DICTU, waar apps worden gemaakt waarmee subsidie kan worden aangevraagd. Maar er zijn ook meer intern gerichte functies zoals het realiseren van een digitale werkplek voor tienduizenden rijksambtenaren. De Rijksoverheid zoekt collega’s op alle niveaus. ICT’ers die initiatief nemen, verantwoordelijkheid dragen en leergierig zijn.

Bedrijfsinformatie

SNS Bank N.V. gaat met de merken SNS, ASN Bank, Regiobank en BLG Wonen de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

SNS Bank N.V. als werkgever

SNS Bank N.V. is een bedrijf van gewone mensen. De onderlinge sfeer is goed: onze medewerkers werken hard, maar er is altijd ruimte en aandacht voor elkaar. Wij vinden persoonlijke groei van groot belang. Daarom faciliteert SNS Bank N.V. je ontwikkeling graag. Je leert veel on the job, tijdens je werk, vanwege onze open en informele bedrijfscultuur. Intern én extern kun je een breed scala aan interessante trainingen en opleidingen volgen.  Wij stimuleren flexibel werken en maken hierbij gebruik van slimme communicatiemiddelen. Hierdoor wordt het ‘waar’ en ‘wanneer’ van ons werk minder belangrijk en focussen we op het resultaat.

Wie wij zoeken

SNS Bank N.V. is op zoek naar ambitieuze en talentvolle starters. Wij bieden traineeships aan in 5 richtingen: Smart Banking, Digital Marketing, Finance & Risk, High Tech and Business & Retail. Hierin volg je een breed opleidingsprogramma en word je persoonlijk begeleid door een coach uit de top 50 van het management. Bovendien krijg je de vrijheid om zelf je opdrachten te kiezen.

Tommy Hilfiger is one of the world’s leading designer lifestyle brands and is internationally recognized for celebrating the essence of classic American cool style, featuring preppy with a twist designs.

Founded in 1985, Tommy Hilfiger delivers premium styling, quality and value to consumers worldwide under the Tommy Hilfiger and Hilfiger Denim brands, with a breadth of collections including Hilfiger Collection,Tommy Hilfiger Tailored, men’s, women’s and kids’ sportswear, denim, accessories, and footwear. In addition, the brand is licensed for a range of products, including fragrances, eyewear, watches and home furnishings. Founder Tommy Hilfiger remains the company’s Principal Designer and provides leadership and direction for the design process.

Tommy Hilfiger, which was acquired by PVH Corp. in 2010, is a global apparel and retail company with more than 17,000 associates worldwide. With the support of strong global consumer recognition, Tommy Hilfiger has built an extensive distribution network in over 115 countries and more than 1,600 retail stores throughout North America, Europe, Latin America and the Asia Pacific region. Global retail sales of the Tommy Hilfiger brand were US $6.5 billion in 2015.

Over Topicus

Dit is het moment! Dat voelen we allemaal bij Topicus. Waarom? Omdat nergens zo enthousiast wordt gewerkt aan digitale oplossingen die de zelfredzaamheid van de burger vergroten. Wij richten ons op belangrijke maatschappelijke onderwerpen binnen de Zorg, Finance, Overheid en Onderwijs. Bijna iedereen in Nederland komt wel eens in aanraking met onze vooruitstrevende digitale producten. Het geheim van ons succes? We weten wat er speelt en zorgen voor passende antwoorden.

Dit doen we met meer dan 600 talenten die de nieuwste technologie inzetten en daarmee briljante ICT oplossingen bedenken en bouwen. Van betere, bereikbare zorg en transparante finance, tot gedegen onderwijs en een gezonde relatie met de overheid.

Kansen volop!

De sfeer bij Topicus is ongedwongen en informeel. Toch wordt er serieus en professioneel aan grote projecten gewerkt. Ook is er ruimte voor ontwikkeling van ondernemerschap en creatieve uitspattingen. Die combinatie zorgt ervoor dat we constant technische uitdagingen zoeken. Om onszelf en onze klanten scherp te houden. En tot digitale producten van betekenis te komen. We vinden het te gek als je het experiment niet schuwt. Van “Doe-Je-Ding-Dag” (kom maar op met je ideeën) tot het brouwen van een biertje (onze eigen Gifkikker). Die combinatie maakt dat we een gewilde werkplek voor veel studenten en starters zijn. Sowieso kennen we weinig verloop, dus bedenk goed of je bij ons binnen wilt stappen :-).

Wehkamp is, met een omzet van 0,5 miljard op jaarbasis, al jaren de grootste lifestyle webshop van Nederland. Het unieke en grote assortiment — bestaande uit diverse merken in verschillende prijscategorieën binnen fashion, wonen en electronica — en een uitstekende klantenservice maken wehkamp een fantastische plek om online te winkelen.

Door de omvang van onze business en onze ambities lopen we elke dag tegen mooie uitdagingen aan. Wehkamp heeft een uitgebreide historie van snelle innovatie en anticipatie op een snel veranderende retailmarkt. Denk aan ons hypermoderne geautomatiseerde distributiecentrum, waarmee we als eerste same-day delivery mogelijk hebben gemaakt.

Met het oog op de huidige dynamiek in de (online) retailmarkt en onze ambities werken we op alle fronten hard aan de doorontwikkeling van Wehkamp. Zo bouwen we ons succesverhaal van vandaag in de toekomst verder uit. Daarbij werken we met de laatste inzichten op basis van (big) data en maken we gebruik van de laatste technology, zodat we nog sneller vooruit kunnen lopen op de wensen van onze klanten!