1e VR BIOSCOOP

Jip Samhoud – Oprichter en mede-eigenaar

Jip Samhoud is ondernemer en oprichter van VR Cinema, de eerste virtual reality bioscoop in de wereld. Hier kan iedereen kennis maken met virtual reality, zoals het kijken van horror, documentaires en kinderfilms. Daarnaast produceert Samhoud online mediaconcepten.

TRIPLE

Ben van den Burg – Commercieel Directeur

Ben van der Burg is voormalig topschaatser. Na zijn schaatscarrière studeerde hij Nederlandse Taal- en Letterkunde. Tegenwoordig is hij commercieel directeur bij Triple en mede-eigenaar van start-ups Slidejockey en Repudo. Daarnaast is Van der Burg columnist bij BNR.

COOLBLUE

Anneke Keller – Head of Software Development

Anneke Keller is Head of Software Development bij Coolblue en zelfstandig managementcoach. Ze staat aan het hoofd van 27 scrumteams, die gezamenlijk werken aan het E-commerce platform en de backoffice systemen. Eerder werkte Keller als VP Software Engineering bij TomTom.

FOX-IT

Ronald Prins – Medeoprichter en Chief Technology Officer

Ronald Prins is medeoprichter en Chief Technology Officer van IT-beveiligingsbedrijf Fox-IT. Na zijn studie Technische Wiskunde aan de TU Delft heeft hij zich gespecialiseerd als cryptograaf. Zo werkte Prins bij het Nederlands Forensisch Instituut als wetenschappelijk onderzoeker.

RTL NIEUWS

Bram van Dijk- Techverslaggever

Bram van Dijk- Techverslaggever Bram van Dijk is techverslaggever bij RTL Nieuws. Eerder werkte hij zes jaar lang als freelance journalist bij onder meer BNR Nieuwsradio en BrightTV, waar hij voornamelijk berichtte over tech, media, kunst en cultuur. Ook baat Van Dijk het kleinste theater van Amsterdam uit.

KLM

Edwin Borst – Senior Vice President GROUP CIO Office

Edwin Borst is senior vice president bij de afdeling van de Chief Information Officer bij KLM. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de IT-strategie van de luchtvaartonderneming. Borst begon er zijn carrière in 1989 als systeemanalist.

TOMTOM

Peter-Frans Pauwels - CTO en mede-oprichter

Peter-Frans Pauwels is CTO van navigatiebedrijf TomTom, dat hij samen met Pieter Geelen, Harold Goddijn en Corinne Vigreux oprichtte. In eerste instantie maakten ze onder de naam Palmtop applicaties voor de eerste generatie handhelds. Later werd daar navigatie aan toegevoegd.

KNAB

René Frijters – Directeur en oprichter

René Frijters is directeur en oprichter van Knab. Bij zijn bankconcept zijn transparantie en gemak de belangrijkste pijlers en volgens hem staat bij hem de klant écht centraal. Eerder stond Frijters aan de wieg van vermogensbank Alex, dat later werd verkocht aan respectievelijk Rabobank en Binckbank.

DAGVOORZITTER

Maarten Bouwhuis – Presentator BNR Nieuwsradio en RTL-Z

Maarten Bouwhuis is dagvoorzitter en presentator. Iedere woensdagavond presenteert hij BNR Gangmakers, een debatprogramma waarin ondernemers discussiëren over actuele ondernemerszaken in hun regio. Ook staat Bouwhuis voor de camera van RTLZ.